Bid met mij – Connect Online

Bid met mij - Connect Online

Het is al meer dan een jaar geleden dat we voor het laatst voor publiek hebben gespeeld. Wie had dat gedacht toen we vorig jaar in een volle Bethelkerk onze bandnaam introduceerden? Juist met een naam als de onze willen we graag verbinden. Met andere mensen zijn en het Goede Nieuws delen. We hoeven niet uit te leggen dat de omstandigheden niet in ons voordeel werken. Veel kerken en ook bands hebben de digitale mogelijkheden benut om hun publiek te bereiken. Dat is ook onze wens. Door allerlei omstandigheden, niet alleen corona, komt het er nu pas van.

Zaterdag 6 maart om 20.00 uur zenden we ’s avonds een programma uit met het thema ‘Bid met mij’. Je herkent vast de titel van het lied van Sela. Daar beginnen we de avond mee en de liederen die we verder spelen passen allemaal in die lijn. Als we het afgelopen jaar íets geleerd hebben, is het dat ons leven niet maakbaar is. Daarom willen we met ons publiek bidden en aanbidden. Zorgen en twijfel, maar ook onze dankbaarheid, bij God brengen. Belijden dat we niet zonder Zijn leiding en redding kunnen.

Met liederen van Sela, Opwekking, Mozaiek 0318, Martin Smith, Jenn Johnson hebben we een programma samengesteld rondom het thema. Halverwege het programma is er een moment van gebed waarin ook het publiek wordt betrokken. We hopen dat het een bemoediging mag zijn.

Vanwege de coronaregels (avondklok) nemen we de uitzending van tevoren op, maar desondanks denken we dat het interactief kan zijn. Het is de bedoeling dat kijkers in de chat mee kunnen praten. Hoe we het precies in gedachten hebben hoor je tijdens de uitzending. We hopen dat je mee kijkt, zingt en bidt!

Ons Youtubekanaal: klik hier