Boekingen

Voor je ons uitnodigt zijn er een aantal dingen om rekening mee te houden. We communiceren graag duidelijk wie wij zijn en wat wij doen. Daarom deze pagina met informatie over het uinodigen van onze band. Bij vragen kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!

Wij zijn...

Wij zijn een enthousiaste praise/worshipband en maken muziek voor God! Dit betekent dat we niet alleen maar muziek maken, maar vooral God aanbidden. Ons doel is om de mensen daarin mee te nemen. We willen dat mensen niet alleen maar zingen, maar echt connectie maken met God.

Wij brengen...

Naast een volledige band komen wij met alle benodigde geluidstechniek, afhankelijk wat er nodig is op de locatie. In overleg kunnen we kijken of het mooi is om ook een lichtset mee te nemen voor mooie sfeerverlichting.

Wij spelen...

Wij spelen christelijke muziek zoals Opwekking, Sela, Hillsong, Bethel Music, Chris Tomlin en andere bekende christelijke artiesten. Voor de kids spelen we regelmatig nummers uit Opwekking Kids bundel.

Voorbereidingen

Voor een goede voorbereiding hebben wij 2 uur nodig om op te bouwen en te soundchecken. Houd hier rekening mee in de planning van de dienst.

Muziek

Voor jouw dienst/evenement kan je nummers uit ons uitgebreide repertoire kiezen. Hierin staat een diversiteit aan christelijke muziek. We zijn echter altijd bereid om een leuk nieuw nummer in te studeren!

Contact

Vul het boekingsformulier als je ons graag bij jouw dienst of evenement erbij wilt hebben. We zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen. Voor andere vragen kan je terecht bij het contactformulier. Wij hebben er alvast heel veel zin in. Hopelijk tot ziens!