Boekingen

We vinden het ontzettend leuk om ook bij jouw kerk of gelegenheid muziek te maken! Voor je ons uitnodigt, zijn er wel een aantal dingen om rekening mee te houden. Hieronder lees je daarom wie wij zijn en wat wij doen. Bij vragen kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!

Boekings formulier

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar


Wij zijn...

Wij zijn een enthousiaste praise/worshipband en maken muziek voor God! Dit betekent dat we niet alleen maar muziek maken, maar vooral God aanbidden. Ons doel is om de mensen daarin mee te nemen. We willen dat mensen niet alleen maar zingen, maar echt connectie maken met God.

Wij brengen...

Naast een volledige band komen wij met alle benodigde geluidstechniek, afhankelijk wat er nodig is op de locatie. Voor grotere gelegenheden of openluchtdiensten is het soms nodig extra apparatuur in te huren. I.v.m. de extra kosten gaan we hierover van tevoren met je in overleg.

Wij spelen...

Wij spelen christelijke muziek zoals Opwekking, Sela, Hillsong, Bethel Music, Chris Tomlin en andere bekende christelijke artiesten. Voor de kids spelen we regelmatig nummers uit Opwekking Kids bundel.

Voorbereidingen

Voor een goede voorbereiding hebben wij 2 uur nodig om op te bouwen en te soundchecken. Houd hier rekening mee in de planning van de dienst.

Muziek

Voor jouw dienst/evenement kan je nummers uit ons uitgebreide repertoire kiezen. Hierin staat een diversiteit aan christelijke muziek. We zijn echter altijd bereid om een leuk nieuw nummer in te studeren!

Contact

Neem contact met ons op als je ons graag bij jouw dienst of evenement erbij wilt hebben. We zullen dan zo snel mogelijk laten weten of wij beschikbaar zijn. Voor andere vragen kan je natuurlijk ook contact opnemen. Gebruik hiervoor het mailadres: info@connectmusic.nl