Laten we weer zingen!

Laten we weer zingen!

Wat is het fijn dat de coronaregels weer versoepeld zijn en we als christenen weer samen mogen zingen. Heb jij dat ook zo gemist? Twee jaar lang konden we maar beperkt bij elkaar komen en kon er minder gezongen worden. Dat heeft zijn sporen nagelaten. Wie weet ben je wel erg ziek geweest of heb je het contact met elkaar ontzettend gemist. Wie weet ben je juist wel tot rust gekomen of heb je juist opnieuw contact met God gezocht.

De pandemie heeft ons als band ook een andere kant op gestuurd. We hadden net onze nieuwe naam geïntroduceerd, allerlei plannen gemaakt en optredens gepland staan, maar dat liep allemaal anders. Daardoor hebben we in 2021 onder meer een online openluchtdienst opgenomen. Toen de coronaregels werden aangescherpt richting het najaar besloten we ons te focussen op het opnemen van een kerstlied: O Come All Ye Faithful. We leerden weer allerlei nieuwe dingen, en konden onszelf weer naar een hoger plan tillen.

En nu zijn de regels grotendeels afgeschaald. Dat willen we even vieren! We hebben een mooi concert voorbereid en er mag weer uit volle borst gezongen worden! We gaan een paar prachtige nieuwe nummers spelen, in combinatie met een aantal bekende meezingers.

Misschien is je relatie met God en de kerk minder sterk geworden de afgelopen periode, of misschien juist sterker. Met het thema ‘Ik verlang naar Jezus’ willen we met elkaar opnieuw de verbinding zoeken met God. Wij geloven dat de kerk als een familie hoort te zijn. Naast elkaar en met elkaar mogen we God zoeken, en hem aanbidden. Daarom willen we niet alleen, maar sámen verlangen naar Jezus!

Kom je ook? Bestel je kaarten hier!