Jubileumconcert 15 februari: Alle eer aan God!

Jubileumconcert 15 februari: Alle eer aan God!

Wouw wat een feest was dat! Zaterdagavond 15 februari gaven we ons jubileumconcert en zijn we uit de startblokken geschoten met de nieuwe start van onze band. Wat hebben we genoten van de avond, het gezelschap en de steun van alle vrijwilligers en het publiek. Dit alles hebben we gedaan tot eer van God! We zien er naar uit om de komende jaren met jullie nog veel vaker de Heer te aanbidden, op allerlei verschillende plaatsen.

Dit concert is voor ons als band een groot avontuur geweest. We zijn een half jaar geleden begonnen met een brainstorm, en hebben ondertussen ontzettend veel uren gestoken in het opzetten van het concert en het nieuwe uiterlijk van de band. U moet weten dat wij als muzikanten ons normaal niet zoveel bezig houden met de randzaken. Leerdam Praise is een zeer goed geoliede machine, waar wij al jaren op mogen steunen. Deze keer hebben wij als bandleden wat meer de handen uit de mouwen gestoken. Er moest namelijk een hoop gebeuren. Nadat we een bandnaam hadden gekozen moest er een logo komen en een goed geformuleerde visie. Tevens moesten er een zaal, vrijwilligers en een spreker gezocht worden. Het thema en  het programma moesten worden uitgedacht. Onze social media moest vernieuwd worden en er moest een volledig nieuwe website uit de grond gestampt worden. Ik heb het nog niet eens gehad over de vele bandrepetities en de vele uren aan voorbereiding voor het licht en geluid.

Ik kan nog wel even doorgaan… U snapt dat we druk bezig zijn geweest de afgelopen tijd. Het belangrijkste dat ik hiermee wil benoemen is dat we de leiding van God sterk hebben ervaren gedurende dit intensieve traject. Dit alles is namelijk één grote gezamenlijke bevlieging geweest. Door alle ideëen die naar boven kwamen en door het enthousiasme dat iedereen in de band heel sterk voelde merkten we dat we Zijn werk aan het doen waren. Deze band en het hele feest dat we gevierd hebben zijn namelijk niet voor de eer en glorie van onszelf of van het werk van mensen. Alle eer is aan God! Voor Hem zullen wij onze stinkende best blijven doen door onze inspanningen voor Connect.