Vacature: Drummer gezocht!

Wij zoeken een nieuw bandlid voor onze praise & worshipband Connect! Ben jij een drummer en houdt je van samen muziek maken? Dan maken we graag eens kennis met jou!

Wie zijn wij?
Wij zijn Laura, André, Justin, Ronald, Rik, Renate en Bert-Jan. Als band maken wij muziek in kerken, weilanden, pleinen en waar we maar samen kunnen zingen voor God. We proberen telkens opnieuw onszelf uit te dagen op muzikaal gebied en verdieping te zoeken op geestelijk gebied. Als band voelen we ook de missie om verbonden met elkaar God te aanbidden, en mensen uit te nodigen om ongeacht je achtergrond of gemoedstoestand met ons mee te doen.

Wie zoeken wij?
We zoeken een drummer die met ons verder wil groeien op muzikaal gebied, en de betekenis van onze muziek te blijven zoeken op geestelijk gebied. We zoeken dus ook een nieuw bandlid die bereid is een bepaald commitment te maken. We zijn geen projectband, maar komen standaard eens in de twee weken bij elkaar om muziek te maken of nieuwe plannen te smeden.

En nu?
Klinkt dit als iets dat bij jou past, of ken je iemand die bij ons zou passen? Laat van je horen! Stuur ons een berichtje via onze site, e-mail, Instagram of Facebook. We willen graag kennis met je maken!